Menu
6
Der findes ikke andet end kærlighed. Det er den der får jorden til at dreje og holder stjernerne på plads på himlen - Paulo Coelho
7
5
1
3
Forandring og udvikling giver mulighed for at skabe det parforhold I drømmer om
4
Bag kritik og bebrejdelser ligger altid længslen efter et trygt parforhold baseret på nærvær og kærlighed

Udtalelser fra klienter

Mette har formået at skabe et trygt og professionelt rum, hvor det har været betydeligt nemmere at få sagt de ting til hinanden, som før har resulteret i skænderier eller tavshed. Det har haft stor betydning for vores forståelse af hinanden og vores evne til at komme videre sammen.
Gitte og Jacob

Hvis det ikke havde været for parterapien hos Mette, så havde vi ikke været sammen i dag.
Bodil og Lene

Da vi startede hos Mette, havde vi problemer med kommunikation i mellem os,og vi havde svært ved at snakke om følelser. Det endte i diskussioner og andre gange tavshed. Mette har givet os metoder til, at forstå hinanden og håndtere situationer der før havde endt i skænderier. Vi har lært at have forståelse og accept for hinandens væremåde.  Vi havde tillidsproblemer i mellem os. Mette fik os til at indse, at når man skal opbygge tillid tager det tid og det er ikke noget man kan presse ind i forholdet. Vi havde som ungt par tvivl om parterapi. Mette gjorde os med det samme trygge. Vi har med Mettes hjælp fået et parforhold med tillid, god kommunikation og balance.
…… 21 år
…… 24 år

Efter utroskab havde vi næsten opgivet at kæmpe for parforholdet og hinanden, for det føltes håbløst og vejen var brolagt med mistillid og vrede. Efter lang tids terapi har vi nu begivet os ud på en anden vej. Vi har lagt det bag os, ikke glemt det, men heller ikke givet det magt til at skille os ad. Vi er kommet til bunds i, hvorfor vi nåede så langt ud, og ved nu, hvad der skal til, for at vi begge føler os tilfredse, så vi ikke når der ud igen. Det er en stor lettelse at slippe det.
Mini og maxi


Parterapien har været en fantastisk positiv oplevelse. Mette har været åben og rummelig overfor os begge. Vi har virkelig fået nye redskaber og en ny indsigt både ift.os selv og ift. den måde vi forstår hinanden på. Det har også hjulpet os mht. måden vi kommunikere på.
Judith og Karsten

Der var ingen os, der havde troet, at vi ville nå hertil, hvor vi skulle have hjælp udefra til vores parforhold. Og vi var da heller ikke så stolte ved situationen, da vi dukkede op hos Mette, men hun formåede alligevel, at få os til at føle os trygge og turde sige langt mere til hinanden, end vi havde gjort længe. Nu har vi fået en ny forståelse og nogle redskaber, der gør os i stand til at tale med hinanden – også om de svære ting. Det føles som om, vi er på rette vej. Og vi har mere styr på, hvornår vi er på vildspor og hvad vi skal gøre ved det.
Så tak for hjælpen Mette.
Dorthe H. og Ingvar L.

Jeg kom i parterapi for at redde mit parforhold, men det lykkedes ikke. Til gengæld indså jeg, at hvis jeg skulle have det bedre i livet, så var det nærmere mig selv, jeg skulle redde. I dag er jeg glad for mit valg, selvom det har været hårdt. Jeg er helt sikker på, at jeg nok skal komme igennem det, og mod på kærligheden igen.
Trine K. S.

Efter parterapien har vi begge fået følelsen af et langt større fællesskab og mere intimitet. Vi laver mange flere ting sammen og tager os mere tid til hinanden. Det smitter jo også af på børnene, så det har skabt større ro og balance i hele familien
Katrine og Bent